Geloofsbelijdenis 10 “Vergeving van de zonden”

door | apr 2, 2024 | Inspiratie, Nieuws

In de tiende aflevering over de Geloofsbelijdenis spreken diaken Anton Janssen en dominee Ellen van Sluijs over de "Vergeving van de zonden". De serie wordt uitgezonden in ReliVisie op ZuidWest TV. Het filmpje is ook hier te bekijken.

In de serie “De Geloofsbelijdenis” komen de twaalf artikelen van ons geloof aan bod. Zo komen we meer te weten over de kern van ons geloof en wat dat vandaag voor ons betekent.

In deze serie interviewt diaken Anton Janssen vier personen, steeds over één artikel uit de Geloofsbelijdenis. Dit zijn pastoor Paul Verbeek, dominee Ellen van Sluijs, dominee Wim Lolkema en pastor Fredi Hagedoorn. De serie loopt van advent 2023 t/m april 2024. In iedere ReliVisie verschijnt een nieuwe aflevering. Het Samenzangkoor heeft de Geloofsbelijdenis voor de filmpjes zin voor zin ingezongen.
Kijk het filmpje hier op de website of kijk de hele aflevering van ReliVisie terug op www.zuidwestupdate.nl. Alle filmpjes uit de serie van de Geloofsbelijdenis zijn ook terug te vinden op  www.lievevrouweparochie.nl/leren/geloofsbelijdenis

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt in april vanuit Lourdes naar Nederland en doet dan veertien bijzondere kerken en bedevaartplekken aan. De reliek is op dinsdag 23 april in de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Zo kan iedereen die niet naar het heiligdom in Zuid-Frankrijk kan gaan, de genaden van Lourdes hier beleven.

Lees meer
Boekjes over Bernadette voor kinderen

Boekjes over Bernadette voor kinderen

Dinsdag 23 april komt een reliek van Bernadette naar Bergen op Zoom. Die hele dag is er van alles te doen in de OLV van Lourdeskerk. Er zijn vieringen en we lopen een tocht rond de kerk met kaarsjes. Er zijn twee boekjes voor kinderen, met het verhaal van Bernadette. Je kunt de boekjes downloaden, of dit weekend meenemen uit één van onze kerken.

Lees meer
Pasen gebeurt

Pasen gebeurt

Pasen gebeurt nog steeds, ook al is het Hoogfeest al achter de rug. In de paastijd brengt een tekst van Caritas van Houdt ons bij het geloof in de Opstanding.

Lees meer