Jazzdienst en Jazz brunch

door | mei 7, 2024 | Nieuws

Traditiegetrouw vindt in het eerste weekend na Pinksteren het Jazzweekend plaats in Bergen op Zoom. En op zondag 26 mei om 12.00 uur komt de Jazzmuziek de kerk in, tijdens de Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk. Vooraf kan je aanschuiven bij een gezellige en smakelijke Jazz brunch in de tuin van de St.-Gertrudiskerk.

De Jazzdienst staat dit jaar in het teken van talent. Chansonnière Tess Merlot is de hoofdgast. Haar hartverwarmende Franse liedjes passen perfect in de kerk. De Bergse Straatjazzband The Red Jackets zal voor de nodige swing zorgen. Samen barsten zij van het talent.

Bergen's Got Talent

Ds. Wim Lolkema en pastor Fredi Hagedoorn gaan voor in de dienst en vertellen het levensverhaal van Anna. Zij kan goed zingen en haar mogelijkheden lijken eindeloos. Toch lijkt ze niet gelukkig. Pas op 26 mei gebeurt er iets wat haar talent tot zijn recht laat komen.

KinderWoordDienst

Tijdens de Jazzdienst is er voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd een KinderWoordDienst. Kom ook en ontdek jouw talent!

Jazz brunch

Omdat het vorig jaar zo leuk was nodigen wij je zondag 26 mei om 11 uur nodigen weer van harte uit voor een lekkere brunch, voorafgaand aan de Jazzdienst. Er zijn geen kosten verbonden aan de brunch; als je je glimlach meeneemt, is dat genoeg! De brunch vindt plaats in de tuin van de St.-Gertrudiskerk in Bergen op Zoom. Bij slecht weer verplaatsen we naar de tent op de Grote Markt. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en helaas, vol is vol, wacht dus niet te lang met opgeven. Meld je snel aan via jazzboz.nl/brunch

Meer interessante berichten:

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Van 11 t/m 19 mei 2024 worden onze missionarissen en missionaire werkers extra in de schijnwerpers gezet door WNM tijdens de Pinksteractie 2024. De missionarissen en missionair werkers gaan wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. De tweede collecte met Pinksteren is voor hun werk.

Lees meer
Schuif aan bij de Jazzbrunch

Schuif aan bij de Jazzbrunch

Omdat het vorig jaar zo leuk was nodigen wij je zondag 26 mei om 11 uur weer van harte uit voor een lekkere brunch, voorafgaand aan de Jazzdienst. Er zijn geen kosten verbonden aan de brunch; als je je glimlach meeneemt, is dat genoeg! Aansluitend kan je genieten van een prachtige muzikale Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer