KinderWoordDienst 10 maart 2024

door | mrt 6, 2024 | Kinderen, Nieuws

Aanstaande zondag zijn alle kinderen van 4 t/m 12 weer van harte welkom in de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk voor een fijne bijeenkomst van de Kinderwoorddienst. We gaan kennismaken met Nicodemus. Deze Joodse leraar zocht Jezus 's nachts op en had veel gesprekken met hem. Waarom zou Nicodemus juist 's nachts met Jezus hebben willen spreken?

Daarnaast staat ook “helpen” centraal: “laat iemand jou helpen!” is het thema. In je leven kan je niet alles zelf. Soms heb je een uitgestoken hand nodig die je helpt. Je moet die hand dan wel pakken! Vind je het makkelijk om hulp te vragen en aan te nemen? Of doe je liever alles zelf zonder hulp?

We gaan er zondagochtend mee aan de slag! Kom je ook? We verzamelen achterin de kerk voor de viering van 11.00 uur.

Groetjes van de leiding van de Kinderwoorddienst

Meer interessante berichten:

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

In mei start een nieuwe serie van vier Leerling avonden. Kom ook en verdiep je in kernthema’s van ons geloof. Na een stevige inleiding ga je samen met anderen in gesprek. De Leerling avonden zijn voor iedereen met nieuwsgierigheid naar ons geloof. Ook als je nog niet veel geleerd, ervaren of gelezen hebt, ben je van harte welkom.

Lees meer
Magnificat fotowedstrijd

Magnificat fotowedstrijd

Begin juni komt een nieuw nummer van ons digitaal parochieblad Magnificat uit. De redactie schrijft een fotowedstrijd uit. Stuur een foto in rond het thema ontmoeten. De winnende foto wordt op de cover van de volgende Magnificat geplaatst.

Lees meer