Seniorenmiddagen “Herders, Hij is geboren!”

door | nov 13, 2023 | Nieuws, Senioren

Alle senioren zijn welkom voor een gezamenlijke kerstviering op dinsdag 19 december in de St.-Gertrudiskerk. Meld u zich vanwege de voorbereidingen aan voor 10 december.

Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Kerstmis. De werkgroep vindt dat de ruimte in de kerk van Onze Lieve Vrouw van Lourdes voor een gezellig samenzijn na de viering hiervoor niet geschikt is. Er is daarom besloten slechts een viering te doen. Deze viering is in de St. Gertrudiskerk met aansluitend een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers op Dinsdag 19 december om 14.30 uur. Eucharistieviering in de St. Gertrudiskerk. Ingang Kerkstraat.
De viering zal geheel in het teken staan van Kerstmis.

 

Aanmelden

Velen van u die al eerder een Seniorenviering bezochten, hebben een uitnodiging thuis ontvangen. U kunt de antwoordstrook invullen en inleveren op de genoemde adressen.
Heeft u geen brief gehad, maar wilt u toch aanwezig zijn? Meld u dan met naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen aan op het Parochiecentrum of in de OLV van Lourdeskerk.
Werkgroep Seniorenvieringen

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer