Seniorenmiddagen “Herders, Hij is geboren!”

door | nov 13, 2023 | Nieuws, Senioren

Alle senioren zijn welkom voor een gezamenlijke kerstviering op dinsdag 19 december in de St.-Gertrudiskerk. Meld u zich vanwege de voorbereidingen aan voor 10 december.

Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Kerstmis. De werkgroep vindt dat de ruimte in de kerk van Onze Lieve Vrouw van Lourdes voor een gezellig samenzijn na de viering hiervoor niet geschikt is. Er is daarom besloten slechts een viering te doen. Deze viering is in de St. Gertrudiskerk met aansluitend een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers op Dinsdag 19 december om 14.30 uur. Eucharistieviering in de St. Gertrudiskerk. Ingang Kerkstraat.
De viering zal geheel in het teken staan van Kerstmis.

 

Aanmelden

Velen van u die al eerder een Seniorenviering bezochten, hebben een uitnodiging thuis ontvangen. U kunt de antwoordstrook invullen en inleveren op de genoemde adressen.
Heeft u geen brief gehad, maar wilt u toch aanwezig zijn? Meld u dan met naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen aan op het Parochiecentrum of in de OLV van Lourdeskerk.
Werkgroep Seniorenvieringen

Meer interessante berichten:

Tuinfeest voor gezinnen en jongeren

Tuinfeest voor gezinnen en jongeren

Hebben jullie je al aangemeld voor het tuinfeest van aanstaande zaterdag 22 juni? Het wordt een leuke middag met sport en spel, met dans en wat lekkers, en een leuke kinderviering. Van 14.00 tot 17.00 uur in de tuin van het Parochiecentrum.

Lees meer
KRO NCRV mis vanuit de St.-Gertrudiskerk

KRO NCRV mis vanuit de St.-Gertrudiskerk

Zondag 23 juni wordt de eucharistieviering vanuit de St.-Gertrudiskerk om 10.00 uur live uitgezonden door KRO NCRV op NPO 2. Voorganger is pastoor Paul Verbeek, HMR ondersteunt de liturgie met zang en muziek. Ieder is van harte welkom om in de kerk mee te vieren. De overige vieringen dit weekend vervallen.

Lees meer