Paul Verbeek, pastoor

door | nov 21, 2020 | Parochielid uitgelicht | 0 Reacties

"Tijdens het eerste jaar van mijn studie Theologie gingen we met de Vereniging Nationale Bedevaarten op jongerenbedevaart naar Lourdes. Daar, op een avond in Lourdes bij de grot, had ik een ontmoeting die mijn leven bepaalde. Dat was in 1985. Ik wist dat ik geroepen was priester te worden."

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’