Paul Verbeek, pastoor

21 november 2020 | Parochielid uitgelicht

“Tijdens het eerste jaar van mijn studie Theologie gingen we met de Vereniging Nationale Bedevaarten op jongerenbedevaart naar Lourdes. Daar, op een avond in Lourdes bij de grot, had ik […]
Door

Meer parochianen:

Robert Chan in actie

Eén van de vele vrijwilligers die zich wekelijks inzet voor onze parochie is Robert Chan. Robert is 58 jaar geleden in Hong Kong geboren, opgegroeid in New York en kwam op tienjarige leeftijd met zijn ouders naar Nederland. Hier groeide hij op in de Horeca, maar zag het niet zitten om heel zijn leven hierin te blijven werken.

Cor Withagen in actie

We weten allemaal dat ons leven niet eeuwig duurt want eens komt de tijd dat er een einde komt aan ons aards bestaan. Velen kiezen er voor om dit met een kerkelijk afscheid te vieren. Tijdens zo’n uitvaart is het fijn dat alles goed geregeld is en netjes verloopt. Deze keer is onze aandacht voor iemand die hiervoor zorgt: de begrafeniskoster.

Kerstfilm: over de rol van Maria

Julia Dierikx speelde in de Kerstfilm de rol van Maria, met verve. Met haar tegenspeler Marco van Leeuwen staat ze op de foto.
We interviewden haar over haar ervaringen bij het maken van “Omdat er voor hen geen plaats was”. Kijk de film hier op de website, als je hem nog niet gezien hebt.