Aanleg verwarming OLV van Lourdeskerk vordert gestaag

door | dec 6, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Voor de derde winter op rij gaat de OLV van Lourdeskerk een koude tijd tegemoet. Maar hopelijk niet lang meer. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de installatie van de nieuwe verwarming.

De klus omvat naast het plaatsen van drie nieuwe ketels (die in een zogenoemde cascade opstelling gaan werken, zie foto rechts), ook de aanleg van de warmwaterleiding en de leidingen voor de thermostaat.

Het boren van gaten in de kerkmuur vraagt daarnaast om extra aandacht: watergekoeld en met een extra lange, verstevigde boor (zie foto links).

Grote dank aan allen die bijgedragen hebben aan de financiering van dit grote project!

 

Meer interessante berichten:

Kanselbericht vacature Lievevrouweparochie

Kanselbericht vacature Lievevrouweparochie

Eind april lieten we weten dat diaken Anton Janssen met ingang van 1 juli een nieuwe benoeming krijgt. De ontstane vacature zal worden opgevuld vanaf 1 september aanstaande door pastoraal werkster Alida van Veldhoven. In de vieringen van Pinksteren is dit nieuws gebracht in een kanselbericht.

Lees meer
Steun de Week Nederlandse Missionaris

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Van 11 t/m 19 mei 2024 worden onze missionarissen en missionaire werkers extra in de schijnwerpers gezet door WNM tijdens de Pinksteractie 2024. De missionarissen en missionair werkers gaan wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. De tweede collecte met Pinksteren is voor hun werk.

Lees meer