Meej deez zakdoeken bloeit de Lievevrouweparochie op!

door | jan 21, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Beste Krabben! Zaterdag is ut Neuzebal, anders dan anders. Daarom kunt u dit weekend een zakdoek vor ut bloeie kope.
Zakdoek kopen

Ze zijn d’r in twee soorten: Un Ollandse vor €2,50 en un Bergse vor: €3,30
De 330 is ook ut rekeningnummer voor giften aan onze parochie.
Veul leut meej oew aankoop!

Werkgroep Parochiefair

Koop de gevulde zakdoek na afloop van de vieringen in beide kerken of in het Parochiecentrum, zolang de voorraad strekt.

Vastenavendviering beleef-het-mee-tasje

Ter herinnering: vergeet niet om jezelf vóór 10 februari aan te melden om het beleef-het-mee-tasje te ontvangen van de Vastenavendviering, door je naam en adres te mailen naar vastenavendviering@gmail.com. De Vastenavendviering wordt op zondag 14 februari om 12.00 uur uitgezonden op ZuidWestTV.

Kleurwedstrijd

Kinderen kunnen tot 5 februari meedoen aan de Kleurwedstrijd van de Vastenavendviering. Achterop de kleurplaat staat hoe je hem kunt inleveren. Download de kleurplaat hier.

Meer interessante berichten:

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

In mei start een nieuwe serie van vier Leerling avonden. Kom ook en verdiep je in kernthema’s van ons geloof. Na een stevige inleiding ga je samen met anderen in gesprek. De Leerling avonden zijn voor iedereen met nieuwsgierigheid naar ons geloof. Ook als je nog niet veel geleerd, ervaren of gelezen hebt, ben je van harte welkom.

Lees meer
Magnificat fotowedstrijd

Magnificat fotowedstrijd

Begin juni komt een nieuw nummer van ons digitaal parochieblad Magnificat uit. De redactie schrijft een fotowedstrijd uit. Stuur een foto in rond het thema ontmoeten. De winnende foto wordt op de cover van de volgende Magnificat geplaatst.

Lees meer
Jazzdienst en Jazz brunch

Jazzdienst en Jazz brunch

Traditiegetrouw vindt in het eerste weekend na Pinksteren het Jazzweekend plaats in Bergen op Zoom. En op zondag 26 mei om 12.00 uur komt de Jazzmuziek de kerk in, tijdens de Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk. Vooraf kan je aanschuiven bij een gezellige en smakelijke Jazz brunch in de tuin van de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer