Noveen tot Onze Lieve Vrouw van Goede Raad.

door | dec 29, 2020 | Inspiratie | 0 Reacties

Met ingang van vrijdag 1 januari 2021 (Nieuwjaar) bidden we in onze parochie de Noveen tot Onze Lieve Vrouw van Goede Raad. Onze Lieve Vrouw van Goede Raad wordt vereerd in het Italiaanse plaatsje Genazzano. Het is het drukste bedevaartsoord in Italië. Hier staat ook de basiliek die is toegewijd aan Onze Lieve Vrouw van Goede Raad.

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’