Overweging feest Doop van de Heer

door | jan 11, 2021 | Inspiratie | 0 Reacties

“Laat uw leven een weerspiegeling van uw doopsel zijn”. Bij deze woorden van bisschop Muskens staat pastoor Paul Verbeek stil in zijn overweging. Hij hield de preek ter gelegenheid van het Feest van de Doop van de Heer.
Lezingen

Eerste lezing Jesaja 55,1-11
Tweede lezing 1 Johannes 5, 1-9
Evangelie Marcus 1, 7-11

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’