Van donker naar licht: gebeden rond de kerststal

door | nov 8, 2022 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Van uitgeverij Adveniat verschijnt een nieuwe gebedenbundel, op weg naar Kerstmis. Bekende katholieken uit kerk en samenleving kozen hun favoriete figuur uit de kerststal. Het boekje is te koop voor € 5,- in beide kerken en op het parochiecentrum. Met bijdragen van pastoor Paul Verbeek en een gebed van pastor Fredi Hagedoorn.

Bekende katholieken uit kerk en samenleving gaan met Maria en Jozef op weg naar de Advent en kiezen in de weken naar het Licht van Kerstmis hun favoriete figuur of voorstelling uit de Kerststal. Met daarbij ook telkens een gebed.

Te koop

De bundel kwam er na het succes van de eerdere bundels, Van Maria Lichtmis tot Pinksteren en Van Drie engelen tot Drie koningen. Het boekje is voor € 9,99 te koop bij Adveniat of voor € 5,- in beide kerken en op het Parochiecentrum, zolang de voorraad strekt.

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Handen schudden bij de vredewens

Handen schudden bij de vredewens

Vanaf dinsdag 23 april zullen we in onze kerken weer handen schudden bij de vredewens. Deze gewoonte was door de coronabeperkingen lange tijd in onbruik geraakt. Om het echte contact tussen mensen te bevorderen en een warm gebaar van vrede te stellen, starten we hier weer mee.

Lees meer