Kinderwoorddienst op zondag 4 en 18 december

door | nov 29, 2022 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Ook bij de Kinderwoorddienst (KWD) bereiden we ons tijdens de Advent voor op Kerstmis. Lees hier hoe de werkgroep dat de komende twee bijeenkomsten doet.
Kerstkribje

Jezus werd geboren in een kribbe. Dat is geen gewone wieg. Maar hoe die er wel uit zag, leer je op 4 december. Dan maken we een kerstkribje. Die kun je de week erna meebrengen naar de kerk. Dan zegent Pastoor Paul Verbeek alle kerstkribjes die we meenemen. Je ouders nemen natuurlijk ook een kribje mee! Let op: de viering op 11 december begint om 10 uur, en wordt live op TV uitgezonden.

Verrekijker

Wat kun je met een verrekijker? Ver kijken, natuurlijk! En het kindje Jezus veel beter zien! Want daar kijken we naar uit! Op zondag 18 december maken we een verrekijker. Die heb je nodig bij de familievieringen op Kerstavond. Die zijn om 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk, en om 19.00 uur in de St-Gertrudiskerk.

Meer interessante berichten:

Jazzdienst en Jazz brunch

Jazzdienst en Jazz brunch

Traditiegetrouw vindt in het eerste weekend na Pinksteren het Jazzweekend plaats in Bergen op Zoom. En op zondag 26 mei om 12.00 uur komt de Jazzmuziek de kerk in, tijdens de Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk. Vooraf kan je aanschuiven bij een gezellige en smakelijke Jazz brunch in de tuin van de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer
Peuter/kleuterkerk met Pinksteren

Peuter/kleuterkerk met Pinksteren

Zondag 19 mei is er weer een viering van de Peuter/ kleuterkerk “Geef mij je hand”, voor de allerjongsten en hun gezin. Pastor Fredi Hagedoorn gaat voor in deze viering over Pinksteren. Pinksteren gaat over durven. Durf jij al veel of ben je wel eens verlegen? Ontdek en vier mee.

Lees meer
Zalving geloofsleerling

Zalving geloofsleerling

Op zondag 5 mei werd in de Eucharistieviering in de stadskerk St.-Gertrudis een geloofsleerling gezalfd met catechumenenolie.

Lees meer